Keune

't Haarhuys Enkhuizen


Aandacht, kwaliteit en verwennerij

Dat is waar 't Haarhuys voor staat

Onze Producten

BOND FUSION


Color without compromise. Met ons revolutionaire bond boosting-systeem kunnen je klanten lighter and brighter gaan, zonder dat de integriteit van het haar wordt aangetast.


 Blend


Blend is ontworpen om je persoonlijkheid te onderstrepen, waar je ook vandaan komt of heen gaat. Haar is bedoeld om mee te spelen, om nieuwe dingen mee te proberen en waarmee je een shape of stijl creëert voor ieder gevoel, gelegenheid of gebeurtenis.With great care comes great hair.


Care-producten gemaakt van actieve ingrediënten die de hoofdhuid voeden en kalmeren, terwijl iedere haar van binnenuit verzorgd wordt.Care Line Man


Keune Care Line Man voedt het haar en verbetert het evenwichtig functioneren van de natuurlijke functie van de hoofdhuid. Essentiële Mineralen zorgen voor een langdurige verbetering: het haar wordt gezond en glanzend.  De styling producten hebben allemaal een hold factor. De schaal loopt van 1 tot 20, waarbij 1 staat voor minimale hold en 20 voor maximaal.


So Pure


Ontdek de haar-wellnessbeleving van So Pure Natural Balance. Een exclusief en professioneel haarcosmeticamerk met kleur, aromatherapeutische verzorgingsbehandelingen en styling.