't Haarhuys Enkhuizen


't Haarhuys Enkhuizen opende op 5 september 2011 voor het eerst haar deuren en heeft sinds die tijd heel veel fijne en trouwe klanten mogen verwelkomen.


Ons motto: 'Aandacht en Kwaliteit, dat is waar 't Haarhuys voor staat'.


Zoekt u een kapsalon in Enkhuizen waar service en kwaliteit voorop staan, waar elke klant zich thuis voelt? Dan bent u bij 't Haarhuys aan het juiste adres. Wij nemen voor elke klant ruim de tijd zodat u ontspannen en rustig geholpen wordt in deze hectische tijden.


Ook zijn wij gespecialiseerd in een speciale kniptechniek waardoor de krullen in krullend haar mooier tot zijn recht komen en beter gaan vallen.

Voor mensen die problemen hebben met hun krullende haar,  een echt aanrader.


Maak een afspraak bij ons, dan zorgen wij voor de rest.
We zijn te bereiken op 0228-322020 en zijn gevestigd aan de Westerstraat 20 in Enkhuizen. Ook per mail zijn wij bereikbaar: info@haarhuysenkhuizen.nl


Op deze website vind u verder onze openingstijden en prijslijst. Ook is er informatie te vinden over de producten van Keune.  Omdat uw haar alleen het beste verdient werkt 't Haarhuys Enkhuizen met de topproducten van dit merk.


Onze wisselende acties kunt u terugvinden op onze facebookpagina. 


"Life is more beautiful when you meet the right hairdresser""A good haircut will solve a lot of our problems""Hairstylist: a wonderful person who touches more hearts than hair"


NEEM CONTACT MET ONS OP

Neem gerust contact met ons op via e-mail voor al uw vragen.